Vapaaehtoiset

Haluatko toimia vapaaehtoisena
Lohjan Monitoimikeskuksessa?

Monitoimikeskuksen ryhmätoiminta on pääasiassa suunnattu alueen maahanmuuttajalle heidän kotoutumisensa tukemiseksi. Vapaaehtoisena pääset tukemaan osallistujia suomen kielen harjoittelussa ja autat uusia tulijoita tutustumaan paikalliseen elämänmenoon. Monikulttuurisessa ryhmätoiminnassa mukana oleminen tarjoaa kaikille mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja oppijotakin uutta!

Miten pääsen mukaan vapaaehtoiseksi?

Vapaaehtoistoimintaan on tärkeää tulla koordinoidusti, jotta ryhmät toimisivat mahdollisimman sujuvasti. Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta Lohjan Monitoimikeskuksessa, ota yhteyttä Lohjan Monitoimikeskuksen järjestökoordinaattoriin ja sovi tapaaminen.  Tapaamisessa pääset kertomaan omat toiveesi vapaaehtoisena toimimiseen liittyen ja kuulemaan tarkemmin yhdistyksen toiminnasta ja ajankohtaisesta tilanteesta.

 Kaikki vapaaehtoiset sitoutuvat noudattamaan yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan pelisääntöjä. 

Ota yhteyttä:
Maaria Tirri
044 982 7093
maaria.tirri(at)lohjanmonitoimikeskus.fi

Tule vapaaehtoiseksi Opi suomea -ryhmään!

Opi suomea -ryhmässä mahdollistetaan monikulttuurisia kohtaamisia maahanmuuttajien ja suomalaisten välillä. Vapaaehtoisena pääset tukemaan maahanmuuttajia suomalaiseen yhteiskuntaan kotoutumisessa ja suomen kielen harjoittelussa.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita vaan reipas mieli ja kiinnostus monikulttuurisuutta kohtaan riittävät. Vapaaehtoisena pääset osallistumaan merkitykselliseen toimintaan innostavassa ja viihtyisässä ilmapiirissä.

Järjestämme Opi suomea -ryhmiä Lohjalla sekä Nummelassa. Lohjan ryhmä kokoontuu torstaisin Lohjan Monitoimikeskuksessa ja Nummelan ryhmä tiistaisin Nummelan pääkirjastolla.

Lohjan Opi suomea -ryhmä:

    • Torstaisin klo 10-12
    • Lohjan Monitoimikeskus (Linnaistenkatu 5A, Lohja)

Nummelan Opi suomea -ryhmä:

    • Tiistaisin klo 17-17:50
    • Nummelan pääkirjasto (Pisteenkaari 9, Nummela)

Muita vapaaehtoistoiminnan muotoja

Opi suomea -ryhmän lisäksi tarjoamme myös muita vapaaehtoistoiminnan muotoja.

    • Retket ja tapahtumat: Olet tervetullut mukaan retkille ja tapahtumiin. Haluatko ehkä jonkin oman pienen tehtävän retkillämme ja tapahtumissamme?

Ideoita Monitoimikeskuksen toiminnan kehittämiseksi?

Onko sinulla hyvä idea uuden toimintamuodon kehittämiseksi tai vaikkapa tapahtuman järjestämiseksi? Kuulemme mielellämme yhteistyömahdollisuuksista tai ideoista monikulttuurisen ryhmätoiminnan kehittämiseksi.

Ota yhteyttä:
Maaria Tirri
044 982 7093
maaria.tirri(at)lohjanmonitoimikeskus.fi

Ryhmätoimintaa

Työelämän kielikahvila (Lohja)ma 15.4. klo 15.00 - 16.00
Lohjan Monitoimikeskus

Pelihetki (Lohja)ti 16.4. klo 10.00 - 11.00
Lohjan Monitoimikeskus

Opi suomea (Nummela)ti 16.4. klo 17.00 - 17.50
Vihdin pääkirjasto

Työelämän kielikahvila (Nummela)ti 16.4. klo 18.00 - 18.50
Vihdin pääkirjasto

Zoom-kielikahvilake 17.4. klo 17.00 - 18.00